Print en dessin

Beurs Evolution gaat door in september

In mei kon de beurs niet doorgaan, maar in september is Evolution Amsterdam terug! De internationale beurs voor surface en pattern design van studio's uit de hele wereld is open voor wie op zoek is naar nieuwe kleuren en dessins voor interieur-, mode- of lifestyle-collecties? See you there!

Beurs Evolution gaat door in september

Surface en pattern design

Evolution Amsterdam is een internationale B2B-beurs voor surface en pattern design. Ontwerpstudio's uit de hele wereld tonen op hier hun ontwerpen voor alles wat bedrukt kan worden: woon- en modetextiel, briefpapier, behang, beddengoed, stationery, merchandise... Exposanten zijn designstudio's en zelfstandige ontwerpers uit Europa, Australië en Aziatische landen als Korea en Japan.

Grote namen & startende studio's

Naast grote namen vind je op de beurs ook startende studio’s van jonge ontwerpers - we schreven daar eerder over.

Corona-proof

“Natuurlijk was het teleurstellend dat we de beurs in mei moesten afgelasten,” zegt Chris Verbeek van Evolution Amsterdam. “Voor onszelf, maar zeker ook voor de exposanten en bezoekers. We wilden flink uitpakken met meer exposanten en een uitgebreid inhoudelijk programma. Daarom hadden we voor het eerst De Gashouder geboekt - die biedt meer ruimte en mogelijkheden dan de Zuiveringshal waar we de eerste edities hielden.”

Die ruimte die De Gashouder biedt komt goed uit. Chris Verbeek: “In september zullen we nog steeds te maken hebben met maatregelen in verband met corona. Zo zorgen we voor meer ruimte tussen de stands en maken we routings - het wordt een veilige plek om elkaar te ontmoeten en zaken te doen.”

Praktisch

Trend update: madeliefjes

Het stikt van de madeliefjes nu, zowel in kleding en accessoires als op interieurstoffen en -accessoires en stationery. Precies wat we nodig hebben in een tijd waarin we beseffen dat het de kleine dingen waar we gelukkig van worden.  Madeliefjes staan voor onschuld, reinheid en trouw in de liefde. Een ketting van madeliefjes - wie maakte ze niet - staat voor verbondenheid en geluk. En inderdaad: de daisies zijn nooit écht weggeweest. 

daisy trend fashion ss2020
Vlnr: Elie Saab, Jil Sander, Delpozo, Prada
daisy trend dessin pattern design
Vlnr: Zara, Moncler Richard Quinn, & Other Stories
daisy accessoires trend print pattern design
Mondkapje met madeliefjes, transparant tasje van Zara, Valentino daisy boots


share