Opleidingen

Virtual Classroom: SketchUp

22 mei 2020 - 26 juni 2020

Wil je digitaal leren tekenen en woon jij te ver weg voor onze cursussen in Amsterdam of Nieuwegein? Of bevalt het online werken jou gewoon heel goed? Vanaf nu kun je de 3-daagse SketchUpcursus van NIA ACADEMIE ook online volgen!

Virtual Classroom: SketchUp

Interactieve online SketchUpcursus

Wil je graag SketchUp leren zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft? Het is bij NIA ACADEMIE nu ook mogelijk om de cursus thuis te volgen. NIA introduceert namelijk de online cursus SketchUp. In deze cursus leer je met het programma werken vanaf je eigen bureau of keukentafel in zes ochtenden.

Wat leer je in deze cursus?

Deze live online cursus heeft hetzelfde programma als de klassikale cursus maar vindt plaats in een virtuele lesomgeving. Het contact met de docent en medecursisten en de inhoud van de lessen in deze virtual classroom is vergelijkbaar met een klassikale les.

virtual classroon sketchup 1
Beeld: Design-iD

Inhoud in het kort

Tijdens de uitgebreide starterscursus SketchUp leer je ten eerste om alle gereedschappen (tools) goed te gebruiken. Vervolgens leer je hoe je een huis tekent met deuren en ramen en natuurlijk ga je dit huis ook digitaal inrichten. Je leert hoe je kant en klare meubelen importeert vanaf internet: lekker makkelijk en snel klaar.

Meer info over het volledige lesprogramma vind je hier

Praktische informatie en aanmelden

Ga voor alle praktische informatie en inschrijving naar de cursuspagina van NIA ACADEMIE.

docent
Beeld: Design-iD

De docent

Ingrid Damen werkt al bijna 20 jaar als interieurontwerper met als specialiteit het verbouwen en herinrichten van woningen in binnen- en buitenland. Zij heeft ruime ervaring in het ontwerpen van interieurs van winkels en kantoren en werkt haar ontwerpen uit in het programma SketchUp. Ingrid heeft sinds 2010 haar eigen ontwerpbureau Design-iD en brengt daarnaast haar passie voor interieur graag over als vakdocent op het Jan des Bouvrie college en bij NIA ACADEMIE. Bij NIA geeft Ingrid de cursus SketchUp en is zij docent Interieur Ontwerpen. share