Opleidingen

Virtual Classroom: Digitaal Dessin Ontwerpen

1 september 2020 - 3 november 2020

Wil jij dessins leren ontwerpen in Photoshop vanaf je eigen thuiswerkplek? NIA ACADEMIE introduceert de online opleiding Digitaal Dessin Ontwerpen. Welkom in onze Virtual Classroom!

Virtual Classroom: Digitaal Dessin Ontwerpen

Online opleiding Digitaal Dessin Ontwerpen

Goed nieuws voor iedereen die vanuit huis van start wil gaan met de vakopleiding Dessin Ontwerpen! Naast de klassikale versie van onze opleiding Digitaal Dessin Ontwerpen, is het nu ook mogelijk om de opleiding online te doen! In deze opleiding leer je met het programma Photoshop dessins ontwerpen in acht online lesmomenten en met behulp van acht instructievideo's. De opleiding staat gepland vanaf dinsdag 1 september.

Direct naar de opleidingspagina

Wat leer je in deze opleiding?

Deze live online opleiding heeft hetzelfde programma als de klassikale opleiding maar vindt plaats in een virtuele lesomgeving. Het contact met de docent en medecursisten en de inhoud van de lessen in deze virtual classroom is vergelijkbaar met een klassikale les.

CS Fornasetti Senza Tempo Malachite 114 17034 114 17035 114 17036
Beeld: Cole & Son 

De inhoud in het kort

Tijdens de vakopleiding Digitaal Dessin leer je om alle gereedschappen (tools) in Adobe Photoshop goed te gebruiken voor het maken van digitale dessins. In Photoshop ga je met behulp van allerlei verzameld beeldmateriaal aan de slag met het maken van je eigen dessincollectie.

Meer info over het volledige lesprogramma vind je hier.

Praktische informatie

De opleiding wordt gegeven in het programma Zoom. Voor alle praktische informatie over de online opleiding en voor inschrijving ga je naar de opleidingspagina van NIA ACADEMIE

dessin
Beeld: NIA ACADEMIE (links) en Rachel Parker (rechts)

De Docent

Marianne Hoogstraten heeft de  Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en de Gerrit Rietveld Academie doorlopen en geeft les op verschillende opleidingen waaronder NIA ACADEMIE. Marianne heeft haar eigen dessinontwerpbureau Dutch Dessin.

 

 share