Samenwerken met Stylink

Jouw boodschap onder de aandacht van professionals op het snijvlak van creativiteit en commercie? 

samenwerken met stylink

Stylink is een onafhankelijke, redactionele uitgave op het snijvlak van commercie en creativiteit

  • We staan open voor samenwerking en partnerships met merken, maakbedrijven, beurzen, retailers etc. 
  • We organiseren lezingen, studiedagen, workshops en tours - ook in opdracht
  • We helpen je bij branding en marketing, concept- en productontwikkeling - advies én realisatie

Adverteren

Heb je een aanbod dat relevant is voor onze lezers - professionals op het snijvlak van creativiteit en commercie? We helpen je graag. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met je op.

Branded content
We verwerken jouw diensten, collectie of visie in een redactioneel artikel en delen dat via onze nieuwsbrief en social media. 

Sponsored content
Je sponsort een artikel (of onderwerp) en krijgt een link/vermelding in de credits en onze nieuwsbrief.

Vacatures
Via Stylink vind je de beste kandidaten voor openstaande vacatures in lifestyle en design. Voor 200 euro plaatsen we je vacature op de site, verspreiden we 'm via onze nieuwsbrieven en socialmedia kanalen. Meer weten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beurzen en evenementen
Organiseer je een (vak)beurs die voor onze lezers relevant is, als bezoeker of als exposant? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., de belangstelling daarvoor is groot bij onze lezers! Zo "sturen" we al jaren honderden bezoekers en exposanten naar (met name) interieurbeurzen, ook internationaal. 

Agenda
De agenda op Stylink is mega-populair. Informatie daarvoor kun je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingen
Het aanbod van cursussen en opleidingen is een populair onderdeel van Stylink. Organiseer je zelf workshops of cursussen? Neem dan even contact op om te overleggen over de mogelijkheden; we hebben verschillende abonnementsvormen voor grote en kleine partijen. 

Cijfers
Tussen de 30 en 40.000 mensen bezoeken maandelijks deze website; ruim 8.000 abonnees ontvangen onze tweewekelijkse nieuwsbrief. We zijn er natuurlijk ook op social media:

 share