l badkamer architectuur interieurstyling mosa 1200x628

De tijd van de drieminutendouche en even tandenpoetsen is definitief voorbij. In de badkamer van nu relaxt de hedendaagse consument in de jacuzzi. Hij pikt een saunaatje, zij een kwartiertje zonnekanon. En dit alles niet buiten de deur maar thuis. De badkamer is veranderd in een walhallah van wellness, een paradijs van persoonlijke verzorging. Al deze zogenaamde ‘grooming' heeft consequenties...

Direct naar de uitgebreide cursusomschrijving 'Badkamerontwerp' op de site NIA

Actueel ontwerp, up-to-date vakkennis
Als interieurprofessional moet je (kunnen) inspelen op de nieuwe ontwikkelingen. Dat betekent dat je zowel in het ontwerp en in styling van badruimten in actuele vakkennis moet bijblijven. Nog los van het feit dat het ontwerpen van een goede badkamer, met de vele uiteenlopende aspecten en eisen, sowieso niet eenvoudig is.

badkamer ontwerpen cursus nia mosa
Beeld via Mosa

Mosa Design Studio
Op uitnodiging van Mosa kunnen we aan de slag met een opdracht in de designstudio in Amsterdam. Dat betekent dat we allerlei stalen binnen handbereik hebben.

Inhoud van deze cursus

  • Informatie over tegeltoepassingen, materialen, modulaire maatvoering, wand- en vloertegels etc.

  • Aan de slag met het indelen van een badkamer naar aanleiding van een opdracht; sfeer vertalen naar een echt materialenplan.

  • Kennis over tegels vraagt ook kennis over lijmen en voegen. Het bepalen van voegbreedte en de kleur van de voeg horen bij de taken van een ontwerper. 
l badkamer architectuur 3 680 1
MOSA Amsterdam

Jouw docent voor deze dag
Ilja Wolters, afgestudeerd aan de Design Academie in Eindhoven en al jaren werkzaam bij Waterproof Bathrooms Amsterdam. Daarnaast heeft zij ook haar eigen ontwerpbureau op IJburg.

Data: Kijk voor actuele cursusdata op de site NIA.
Prijs: € 195 (NIA-onderwijs is BTW-vrij)
Tijden
: 10.00 tot 16.00 uur
Inclusief: Uitgebreid lunchbuffet

Meer informatie en inschrijven

06  39 76 99 33
www.niainfo.nlshare