Interieur

Vacature: Freelance docent Kunstgeschiedenis

NIA Academie zoekt een freelance docent kunstgeschiedenis voor 3 dagen of 5 avonden. 

Vacature: Freelance docent Kunstgeschiedenis

NIA ACADEMIE is een particuliere academie, opgericht door interieurontwerpers, die zich uitsluitend met interieurvormgeving bezighoudt. Het onderwijsaanbod, vakopleidingen en cursussen op hbo-niveau, wordt steeds opnieuw afgestemd op de eisen en wensen van de markt.

In verband met groei zijn wij op zoek naar een:

FREELANCE DOCENT KUNSTGESCHIEDENIS M/V
voor onze module Stijlperiodes & Architectuur
(3 dagen of 5 avonden in regio Zwolle/Arnhem)

KERNKWALITEITEN
Een NIA-docent is iemand die op enthousiaste, inspirerende en energieke wijze het theorethische lesmateriaal gemakkelijk aanvult met een breed scala aan voorbeelden, vraagstellingen, opdrachten en dilemma's uit de eigen praktijk. Kortom: iemand die graag zijn of haar praktijkvaardigheid en kennis op niveau overdraagt op cursisten. 

l rietveld schroder stylink
Rietveld Schröder Huis

PRAKTISCHE INFORMATIE
Je werklocatie is Zwolle en/of Arnhem. De module Stijlperiodes & Architectuur is onderdeel van onze vakopleiding Interieurstyling en duurt 3 dagen (10.00 - 16.00 uur) of 5 avonden (19.00 - 21.30 uur). 

Lesdagen worden altijd in overleg en ruim van te voren ingepland. De opleiding wordt tweemaal per jaar gegeven. er is een onderwijsprogramma aanwezig dat speciaal voor NIA ACADEMIE is ontwikkeld. 

Vergoeding is standaard voor alle NIA-docenten en CRKBO-registratie is een vereiste. Als je niet CRKBO-geregistreerd bent, dan kun je dit in overleg met de directie na de eerste module aanvragen. 

COMPETENTIES DIE NODIG ZIJN VOOR DE FUNCTIE

  • vakkennis/zelfontwikkeling
  • groepsgericht aansturen/onderwijzen
  • flexibiliteit: omgaan met en inspelen op diverse soorten cursisten
  • klantgerichtheid: in het eigen werk en het vermogen dit over te brengen aan de groep

EISEN
Je beschikt over:

  • een relevante hbo-opleiding
  • relevante vakkennis in jouw specialisatie Kunstgeschiedenis
  • liefst ervaring in lesgeven en met bijbehorende didactische vaardigheden. Aantoonbare affiniteit en ervaring worden door NIA ACADEMIE belangrijker geacht dan een lesvaardigheidsdiploma
bahaus stijlperiode vacature stijl kunst
Philippe de Garcia/Tom de Peyret (links) en Bauhaus (rechts)

VEELZIJDIGE DOCENTEN
Het kenmerk van NIA-docenten is dat ze werkzaam zijn in de praktij en talent hebben om te communiceren les te geven. Door zijn of haar praktijkervaring beschikt de docent over een ruime voorraad praktijkvoorbeelden. Op deze manier leren onze docenten de studenten precies wat ze nodig hebben om te slagen in de interieurpraktijk. 

Meer informatie
Voor meer informatie kun je telefonische contact opnemen met René Verhoeven (06 39 76 99 33)share