Interieur

Boost your Interior Business

21 september 2020 - 24 september 2020

Van 21 tot en met 24 september ben je welkom bij een top-programma met top-sprekers, interviews en masterclasses. Een niet-te-missen event voor ambitieuze interieurprofessionals: Boost your Interior Business! 

Boost your Interior Business Bestel je ticket tot 7 september met vroegboekkorting!

Tijdens Boost your Interior Business (BYIB) zullen 18 verschillende, enthousiaste experts je inspireren en voorzien van tips! Welke invloed heeft corona op consumentengedrag? Wat kunnen we leren van de pandemie? Hoe presenteer je jezelf op social media en naar je klant? Hoe werk je het meest productief? Hoe zorg je ervoor dat je tijd en geld overhoudt? Host van het event is Marian van Olst, SketchUp expert en interieurontwerper.

Trendlezingen, masterclasses en interviews

In het programma komen alle disciplines terug waarmee je weer stappen kunt zetten met je bedrijf.

  • Meindert Bos, Anna Borsboom, Marie-Gon en Christine Boland verzorgen trend- en kleurlezingen; tactile fetisjist Janou Bonnie praat je bij over materiaal.
  • Er zijn masterclasses van Annelies Valentijn (verlichting), Muk van Lil (interieurfotografie) en Olga Adler (interieurtekenen).
  • Op het gebied van social media komen ervaringen, tips en voorbeelden aan de orde; denk aan Instagram goeroe Kirsten Jassies, Pinfluencer Jody Hoogendoorn en LinkedIn expert Anoek Schippers.
  • Business workshops: vlammend verkopen met Sabrina Nijs, focus op je business door Mariska Fissette en hoe hou je je financiën onder controle met Marléne May zijn onderdeel van het programma!
  • Marian van Olst interviewt bekende ontwerpers en bloggers zoals Carlein Kieboom, Femke Dekker (Femkeido), Suzanne de Jong (EnSuus).

Bekijk de complete line-up en het programma van Boost Your Interior Business

Wil je op de hoogte blijven van het Boost Your Interior Business event, volg @interieurprofessionalsplaza op Instagram.

6 maanden toegang!

Het evenement speelt zich volledig online af, maar het is niet nodig om je vier dagen af te sluiten van de wereld. Na afloop kun je de opnames nog een half jaar terugkijken! Ook heb je toegang tot het forum van de community om over met collega's in gesprek te komen

Actiekorting

Laat je inspireren, maak je plan, stel je doelen en scoor! #BYIB

Last Resort Gallery Copenhagen
Beeld: expositie 'Stay at Home' bij Last Resort Gallery, Kopenhagen
Tot 7 september profiteer je van € 50 Early Bird korting!