Canon

De onbegrensde mogelijkheden van (digitale) print

Innoveren met print

De mogelijkheden van digitale productie voor personalisering van uiteenlopende toepassingen leidt tot een toenemende vraag naar exclusieve, op maat gemaakte producten voor o.a. interieurdecoratie.

Groeikansen
Deze ontwikkelingen bieden fantastische groeikansen voor organisaties die hun bestaande afzetmarkt willen uitbreiden. Het platform innoveren met print inspireert door de eindeloze mogelijkheden en toegevoegde waarde van print voor (interieur-) toepassingen te laten zien. Daarnaast delen we nieuws uit en ontwikkelingen in de printindustrie, inspirerende casussen, klantverhalen en achtergrondinformatie over producten en media. 

Canon's stories:
Hoe duurzaam is digitale print?

Hoe duurzaam is digitale print?

Vóór corona was er al een verschuiving merkbaar in de print- en signmarkt: de vraag naar duurzame alternatieven nam toe. Niet alleen bij organisaties die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, maar ook bij 'gewone' winkels en brands. "Prijs is geen showstopper meer."

Digitaal Printen - inspiratie & innovatie

Digitaal Printen - inspiratie & innovatie

Digitaal printen is booming. Niet vreemd, als je ziet welke kansen digitaal printen biedt voor creatieven, brands, retailers én voor consumenten.