Bij Kiki

Concepts, design & trendwatching

Kiki Poulisse van Studio Bij Kiki werkt als consultant, trend forecaster en ontwerper voor een veelzijdige klantenkring - van HEMA tot Frans Hals Museum. Ook het Stylink-logo is van haar hand! 

Studio Bij Kiki is in 2008 opgericht door Concept Designer Kiki Poulisse. Bij Kiki werkt als consultant, trend forecaster en ontwerper voor een veelzijdige klantenkring. Klanten zijn onder meer warenhuizen als de HEMA en de Bijenkorf, kleinere retailers als Frans Hals Museum, Mooze en New Edition en trendanalisten Christine Boland en Craftscurator. 

Bij Kiki maakt trend forecasts, ontwikkelt concepten en maakt ontwerpen en artworks voor kids, stationery, school, gifts, hardware, party goods, accessories en fashion. Met Christine Boland publiceerde Bij Kiki twee Styleguides: ‘Kids Trend Stories and Colour Concept SS20' en ‘Bits & Pieces - Kids Trend Stories and Colour Concept A/W 2020/21'.
Daarnaast is er een eigen lijn met kinderproducten, die wordt verkocht in de webshop en bij diverse winkels in Europa.

Kiki Poulisse studeerde Art Direction aan de Willem de Kooning Academie en Concept Product Styling aan Academie Artemis.

Bij Kiki's stories:
Vers werk: branding Studio Valentijn en De Lichtschool

Vers werk: branding Studio Valentijn en De Lichtschool

De lockdown was een prima gelegenheid voor deze prachtklus: de rebranding van Studio Valentijn en De Lichtschool, de bedrijven van licht-goeroe Annelies Valentijn. 

Fashion, design en lifestyle: Kids Trend Stories A/W 2020/21

Fashion, design en lifestyle: Kids Trend Stories A/W 2020/21

Superhero outfits, cartoonprints, tops met vleugels en ruches, uitvergrote vormen, asymmetrische silhouetten en grote schouders... Kids zijn de nieuwe helden in het nieuwe trendboek van Studio Bij Kiki.

Bij Kiki presenteert: Trend Stories Kids S/S 2020

Bij Kiki presenteert: Trend Stories Kids S/S 2020

Trend Stories - hét trendboek voor kids fashion, design and lifestyle - zit bomvol inspiratie voor ontwerpers, merken en inkopers.

De kleuren van 2018

De kleuren van 2018

Fantastische moodboards, collages en paletten in uiteenlopende stijlen en verschillende thema's. Inspiratie voor een nagelnieuw jaar!